DHG VERKOOPT BEDRIJFSCOMPLEX VAN 14.579 M² IN AMSTERDAM AAN PROPCO B.V.

DJI_0005

18 juli, 2017 – DHG heeft het bedrijfscomplex, gelegen aan de Galwin 2, te Amsterdam verkocht en inmiddels volledig overgedragen aan Propco B.V.

Het in 2003 gebouwde bedrijfscomplex is gerealiseerd naar een ontwerp van Timmer architecten en heeft een oppervlakte van ca. 14.579 m², welke is verdeeld over 2.857 m² kantoorruimte, 8.722 m² warehouse en 3.000 m² verhard buitenterrein met 98 parkeerplaatsen.

Het complex is volledig verhuurd aan IGT Europe B.V. welke vorig jaar een 10-jarige overeenkomst tekende. Het object is direct aan de A5 gesitueerd.

OVER PROPCO B.V.

Equity Estate heeft namens één van haar ventures, Propco B.V., haar portefeuille uitgebreid. Na de acquisitie van 3 industriële/logistieke objecten is dit de vierde aankoop van Propco B.V. in de afgelopen 12 maanden. De aankoop is zonder financiering gedaan en het is de intentie het fonds in de komende maanden nog verder te laten groeien, door de verwerving van langjarig verhuurd industrieel en logistiek vastgoed op sterke locaties.

Koper werd in deze transactie bijgestaan door JLL. Van Benthem & Keulen trad op als juridisch adviseur. Equity Estate is zowel asset manager als directievoerder van Propco B.V.

DHG werd in deze transactie geadviseerd door Shamrock Vastgoed.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn