DHG VERHUURT VOLLEDIG BEDRIJFSCOMPLEX FORTUNAWEG 21-31 IN SCHIEDAM

Fortunaweg 21

7 februari, 2017 – DHG en Hatenboer Water hebben overeenstemming bereikt over de huur van in totaal ca. 238 m² kantoorruimte. Het betreft het object gelegen aan de Fortunaweg 21-31 in Schiedam. Met deze transactie is het object van ca. 6.157 m² volledig verhuurd.

Met Hatenboer Water kwam DHG de huur overeen van ca. 159 m² kantoorruimte op de eerste verdieping en ca. 79 m² op de tweede verdieping. Tevens worden er 10 parkeerplaatsen gehuurd.

Het bedrijfscomplex van ca. 6.157 m² aan de Fortunaweg in Schiedam is met de verhuur aan Hatenboer Water volledig verhuurd. Het object, direct gelegen aan de Maas, beschikt over meerdere bedrijfs- en kantoorruimtes welke gehuurd worden door Jongeneel, R&M Forwarding, en Infotrade Fruit & Vegetables.

Hatenboer Water werd bij deze transactie geadviseerd door Blok Makelaardij OZ b.v..

OVER HATENBOER WATER

Hatenboer Water is een full service partner op het gebied van water productie en waterzuivering met maatwerk oplossingen en standaard producten. Core business van Hatenboer Water is het garanderen van veilig water aan boord van schepen en offshore-constructies door het leveren van de juiste apparatuur vormen de bron naar de kranen.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn