DHG VERHUURT OPSLAG- EN DISTRIBUTIECENTRUM VAN CA. 7.777 M² AAN NEDLOG WAREHOUSING IN ROTTERDAM-EUROPOORT

Moezelweg 180-Rotterdam

27 maart, 2017 – DHG en logistieke dienstverlener NedLog Warehousing hebben overeenstemming bereikt over de huur van het opslag- en distributiecentrum van ca. 7.777 m² gelegen aan de Moezelweg 180 in Rotterdam-Europoort voor een periode van vijf jaar.

NedLog Warehousing zal in het opslag- en distributiecentrum gebruik gaan maken van de twee warehouses van ca. 4.510 m² en 2.502 m², de kantoorruimte van ca. 30 m², de overdekte laad- en losstations van ca. 735 m² en tien parkeerplaatsen.

Ligging object

Het opslag- en distributiecentrum is gelegen in de Rotterdamse Haven, in de nabijheid van het Distripark Botlek en centraal gelegen tussen de ECT Home Terminal en de Delta Terminal. Vanaf de locatie wordt uitgekeken op het door DHG nieuw te ontwikkelen SMARTLOG ROTTERDAM 1. Een hoogwaardige logistieke campus van 30.000 m² met een voorziene oplevering in december van dit jaar.

OVER NEDLOG WAREHOUSING

NedLog Warehousing is een nieuwe speler in wegtransport en warehousing en gespecialiseerd in stukgoed. Groupage-zendingen, deelpartijen en compleet ladingen worden snel en betrouwbaar naar elke bestemming in Europa vervoert. Met een ervaren team en innovatieve middelen worden klanten van NedLog Warehousing volledig ontzorgt.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn