DHG VERHUURT HERONTWIKKELDE BEDRIJFSRUIMTE VAN CA. 4.200 M² AAN ALURA HEKWERK IN DORDRECHT

DHG_Merwedestraat_Dordrecht

14 maart, 2017 – DHG heeft met Alura Hekwerk overeenstemming bereikt over de huur van ca. 4.200 m² nieuwbouw bedrijfsruimte aan de Merwedestraat 48 in Dordrecht. Het betreft de herontwikkeling op het voormalige terrein van LIPS. Met Alura Hekwerk werd een huurovereenkomst van 5 jaar afgesloten.

In 2016 begon DHG met de eerste fase van de nieuwbouw op de Merwedestraat 48 in Dordrecht. De eerste nieuwe bedrijfsruimte werd eind augustus in 2016 opgeleverd en langjarig verhuurd aan Hef en Hijs (ca. 2.880 m² bedrijfs-, kantoorruimte en buitenterrein).

DHG bereikte met Alura Hekwerk overeenstemming over de huur van 1.784 m² bedrijfsruimte, ca. 205 m² kantoorruimte en ca. 2.237 m² aan buitenterrein. Alura Hekwerk, dat reeds gevestigd was op de Merwedestraat 48, zal in augustus van dit jaar verhuizen naar de nieuwe locatie. Hiermee heeft DHG haar huurder Alura Hekwerk weten te voorzien van een nieuwe en moderne bedrijfsruimte.

Naast de gerealiseerde nieuwbouw voor Alura Hekwerk en Hef en Hijs zal medio augustus van dit jaar 1.585 m² bedrijfs-, 63 m² kantoorruimte en 975 m² buitenterrein (incl. parkeerplaatsen) beschikbaar zijn voor verhuur.

In de tweede fase van de herontwikkeling op het voormalige LIPS terrein is nog ca. 1,4 ha beschikbaar. DHG zal hier de komende maanden moderne bedrijfsruimtes, inclusief kantoorruimte en buitenterrein, gaan ontwikkelen.

OVER ALURA HEKWERK

Alura Hekwerk is opgericht in 1957 en is gespecialiseerd op het gebied van object- en terreinbeveiliging. Alura Hekwerk levert onder meer gaasafrastering, spijlenhekwerk, staalmat hekwerk, plantsoen-en parkeerhekwerk, sierhekwerk, sport-en speelveldafrastering, draaipoorten, schuifpoorten en elektrische bedieningen.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedIn